ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ψηφίζουν και στην Ελλάδα για τις εκλoγές του Ερντογάν

Ψηφίζουν και στην Ελλάδα για τις εκλoγές του Ερντογάν

Στις 16-17 Ιουνίου ψηφίζουν οι Τούρκοι πολίτες που ζουν στην Ελλάδα. για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην γειτονική χώρα και οι οποίες έχουν προκηρυχθεί να διεξαχθούν στις 24 Ιουνίου.

Συνολικά οι Τούρκοι που διαμένουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού, θα ξεκινήσουν να ψηφίζουν από τις 7 Ιουνίου μεχρι και μέχρι τις 19 Ιουνίου στα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν σε 60 χώρες και 123 διπλωματικές αρχές του εξωτερικού.

Στους μεθοριακούς σταθμούς η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει στις 7 Ιουνίου και θα λάβει τέλος στις 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η αποστολή των ψήφων στην Τουρκία θα γίνει αεροπορικώς ή με διπλωματικό courier όπως έγινε και στις προηγούμενες εκλογές. Η καταμέτρηση των ψήφων θα πραγματοποιηθεί μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψηφοφορίας στην Τουρκία στις 24 Ιουνίου.

Οι ημερομηνίες ψηφοφορίας ανά χώρα έχουν ως εξής:

Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία: 7-19 Ιουνίου

ΗΠΑ, Αυστραλία, Λουξεμβούργο: 9-17 Ιουνίου

Δανία: 9-19 Ιουνίου

Νορβηγία: 14-19 Ιουνίου

Ιταλία, Τουρκμενιστάν: 15-17 Ιουνίου

Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία: 15-19 Ιουνίου

Κατεχόμενα Κύπρου ( ψευδο-κράτος Αττίλα), Καναδάς, Βουλγαρία: 16-18 Ιουνίου

Ηνωμένο Βασίλειο: 16-19 Ιουνίου

Κίνα, Ρωσία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Ελλάδα, Λίβανος, Ισραήλ, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Αλγερία, Φινλανδία, Σουηδία, Καζακστάν, Κιργιζία, πΓΔΜ (FYROM), Σουδάν: 16-17 Ιουνίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισπανία, Αίγυπτος, Μάλτα, Ουζμπεκιστάν, Σερβία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Νότια Αφρική, Γεωργία, Ιαπωνία, Κόσοβο, Κουβέιτ, Μολδαβία, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη: 17 Ιουνίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.