Πρόκληση ανήμερα της Άλωσης της Πόλης από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αυτοδιορίστηκε» διάδοχος του Μωάμεθ του Πορθητή (βίντεο)

Πρόκληση ανήμερα της Άλωσης της Πόλης από τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αυτοδιορίστηκε» διάδοχος του Μωάμεθ του Πορθητή (βίντεο)

Νέα πρόκληση κατά του Ελληνισμού από τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος με αφορμή την 565η επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης παρουσίασε προεκλογικό προπαγανδιστικό βίντεο στο οποίο με έντεχνο τρόπο παρομοιάζει τον εαυτό του με τον «Μωάμεθ τον Πορθητή»

Η τουρκική προεδρία έφτιαξε ένα video, 3:49 λεπτών, όπου «ζωντανεύει», όλες τις ιστορικές προσωπικότητες της Τουρκίας και φτάνει μέχρι τον Ερντογάν!

Σήμερα παντού οι Τούρκοι «γιορτάζουν» την Άλωση της Πόλης, αυτή την αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό (αν και η πρώτη Άλωση του 1204 από τους «ομόθρησκους» Δυτικούς ήταν κατά πολύ χειρότερη και σε αυτή οφείλεται και η παρακμή του Ελληνισμού και της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας)

https://twitter.com/mersin_bld/status/1001353359369080832

https://twitter.com/hayalleme/status/1001353445524299777

https://twitter.com/mustafa_kzlelma/status/1001358100392218624

https://twitter.com/hakki_aygun/status/1001358112639602688

Το βίντεο ξεκινά με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης και τους στρατιώτες του Μωάμεθ του Πορθητή να σέρνουν τα καράβια στη στεριά.

Στην συνέχεια εμφανίζονται πολλές σημαντικές μορφές της τουρκικής ιστορίας. Ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίντ, ο Κεμάλ Ατατούρκ, ο Ατνάν Μεντερές, ο Τουργκούτ Οζάλ. Και φυσικά η αυλαία κλείνει με τον ίδιο τον Ερντογάν…

Στόχος του είναι να προσδώσουν στον ίδιο όλα τα χαρακτηριστικά των μεγάλων προσωπικοτήτων των Τούρκων και να παρουσιαστεί ως συνεχιστής τους.

Θέλει όμως να πετύχει και κάτι ακόμα. Να δείξει στους Τούρκους ότι όπως αυτοί «αντιμετώπισαν» στο παρελθόν τους Έλληνες το ίδιο θα κάνει και αυτός…

Περιττό να πούμε ότι το βίντεο το έπαιξε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.