ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαζικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικό έδαφος

Μαζικές πτήσεις τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικό έδαφος

Mαζικούς εικονικούς βομβαρδισμούς κατά ελληνικών νησιών πραγματοποίησε σήμερα η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ)

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα 5 Ιουνίου σχηματισμός τουρκικών α/φ αποτελούμενος από 4 F-16, εισήλθε στο FIR Aθηνών στις 10:35.

Το ένα ζεύγος α/φ F-16 στις 10:45 πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Μαυριά και της νήσου Λέβιθα σε ύψος 27.000 ποδών και ακολούθως στις 10:49 υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Μαυριά στα 27.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών στις 10:57.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το έτερο ζεύγος α/φ F-16 στις 10:45 πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Κίναρος στα 26.000 πόδια και στις 10:48 υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Λέβιθα στα 26.000 πόδια, στις 10:50 υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Μαυριά στα 26..000 πόδια στις 10:59 υπέρπτηση άνωθεν της νήσου Αγαθονησίου στα 26.000 πόδια και εξήλθε του FIR Αθηνών στις 11:03.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.