ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ν.Μπαχτσελί σε προεκλογικό σπoτ δείχνει την Κύπρο… τουρκική (βίντεο)

Ο Ν.Μπαχτσελί σε προεκλογικό σπoτ δείχνει την Κύπρο… τουρκική (βίντεο)

Ο ακροδεξιός Γκρίζος Λύκος και εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί σε προεκλογικό του σποτ απεικονίζει την Κύπρος ως τουρκικό έδαφος!

Όχι μόνο τα Κατεχόμενα αλλά όλο το νησί. Όλα αυτά λίγο πριν ο «Πορθητής» το τουρκικό γεωτρύπανο ξεκινήσει τις έρευνες σε περιοχές στην ανατολική Μεσόγειο που προς το παρόν βρίσκονταν στα όρια της τουρκικής με την κυπριακή ΑΟΖ και 27 ναυτικά μίλια μακριά από το Καστελόριζο.

Στο προεκλογικό σποτ του εθνικιστικού ΜΗΡ απεικονίζονται παιδιά της Τουρκίας να μαζεύουν χώμα από όλες τις γωνιές του κράτους δείχνοντας έτσι την ενότητα του έθνους.

Στο τέλος του βίντεο όλα τα παιδιά μετασχηματίζονται στον χάρτη μιας μεγάλης Τουρκίας, η οποία εκτείνεται έως το νησί της Κύπρου.

Αυτά για να μην ξεχνάμε πως βλέπουν οι Τούρκοι ολόκληρο το νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

%20https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=yCMmUNRzW3A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.