ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

EKTAKTO: Δόθηκε άσυλο και στον τρίτο Τούρκο φυγάδα στρατιωτικό

EKTAKTO: Δόθηκε άσυλο και στον τρίτο Τούρκο φυγάδα στρατιωτικό

Στο καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα ενέταξε και τον τρίτο Τούρκο αξιωματικό η δευτεροβάθμια επιτροπή ασύλου χορηγώντας του δηλαδή πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Πρόκειται για τον τρίτο από τους 8 αξιωματικούς που έφθασαν στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2016 αμέσως μετά την αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ αναμένεται η κρίση και για τους υπόλοιπους 5, που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική μετά την απόφαση της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί.

Υπενθυμίζεται πως και οι 8 αξιωματικοί έχουν απελευθερωθεί απο το αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού χωριού τον περασμένο Μάιο και μεταφέρθηκαν σε ειδικά φυλασσόμενο χώρο για την ασφάλεια τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.