ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκοι χάκερς χτύπησαν την σελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας ως αντίποινα για τους «8»

Τούρκοι χάκερς χτύπησαν την σελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας ως αντίποινα για τους «8»

Τούρκοι χάκερς «χτύπησαν» το βράδυ της Πέμπτης τη σελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η σελίδα «έπεσε» για λίγη ώρα, και στη συνέχεια επανήλθε, μέσα σε σύντομο χρόνο από την στιγμή της κυβερνοεπίθεσης.

Οι Τούρκοι χάκερς πανηγύριζαν για το «χτύπημα», αναρτώντας μάλιστα και σχετικές εικόνες, που έδειχναν ότι η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας βρισκόταν εκτός λειτουργίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το μήνυμα τους, το οποίο αναπαρήγαγαν πολλές τουρκικές ιστοσελίδες, οι χάκερς υποστηρίζουν ότι η επίθεση στο site της Προεδρίας της Δημοκρατίας έγινε ως «αντίποινα» στην χορήγηση ασύλου σε ακόμη έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα για την ανατροπή του Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.