ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνοδος ΝΑΤΟ: ο Α.Tσίπρας θα ζητήσει την ευσπλαχνία του Eρντογάν για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών!

Συνοδος ΝΑΤΟ: ο Α.Tσίπρας θα ζητήσει την ευσπλαχνία του Eρντογάν για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών!

Καυτό» αναμένεται το διήμερο 11 και 12 Ιουλίου για τα εθνικά θέματα και ιδίως για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, με φόντο τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η Αθήνα είναι αποφασισμένη να στείλει ένα αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η ελληνική πλευρά θα προχωρήσει σε αυστηρότατο διάβημα, αξιώνοντας την άμεση αποφυλάκιση του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠ.ΟΠ. λοχία Δημήτρη Κούκλατζη που παραμένουν έγκλειστοι εδώ και πάνω από τέσσερις μήνες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη.

Το ζήτημα θα τεθεί στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, δηλαδή ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα το θέσει ως προτεραιότητα στη συνάντηση που θα έχει με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου της Συμμαχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, πρόθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες είναι να τονιστεί το γεγονός ότι τα «τουρκικά παζάρια» δεν περνάνε κι ότι αιτήματα όπως αυτό της ανταλλαγής των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με μια «δίκαιη δίκη» για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς είναι, το λιγότερο, απαράδεκτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.