ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιχμηρή ανακοίνωση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τη νέα άδεια Κουφοντίνα

Αιχμηρή ανακοίνωση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τη νέα άδεια Κουφοντίνα

Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών καταδίκασε την νέα άδεια που χορηγήθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα αναφέρωντας χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του «Αυτή η ανοχή σε έναν σκληρό τρομοκράτη που αφαίρεσε ζωές διπλωματών μας αποτελεί ασέβεια για τη μνήμη τους και πόνο στις οικογένειές τους».

Την απερίφραστη καταδίκη του για την άδεια στον αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις Ελληνικές Αρχές για την χορήγηση άδειας για τέταρτη φορά στον έγκλειστο Δημήτρη Κουφοντίνα, μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης, 17 Νοέμβρη. Αυτή η ανοχή σε έναν σκληρό τρομοκράτη που αφαίρεσε ζωές διπλωματών μας αποτελεί ασέβεια για τη μνήμη τους και πόνο στις οικογένειές τους. Η χρήση τέτοιων ευνοϊκών διατάξεων από αιμοσταγείς τρομοκράτες αποδυναμώνει τον αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία», επισημαίνει το τουρκικό υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι θύματα της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν ο Τούρκος διπλωμάτης Γιοργκού Τσετίν στις 7 Οκτωβρίου 1991 στο Παγκράτι και ο σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας Ομέρ Σιπαχίογλου, στις 4 Ιουλίου 1994, στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.