ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Χ.Ακαρ δίνει τα… εύσημα στην Ελλάδα για τους Τούρκους στρατιωτικούς: «Τους δώσατε πολύ γρήγορα»!

Ο Χ.Ακαρ δίνει τα…  εύσημα στην Ελλάδα για τους Τούρκους στρατιωτικούς: «Τους δώσατε πολύ γρήγορα»!

Σε δηλώσεις προέβη ο Τούρκος υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Χουλουσί Ακάρ αναφορικά με το χθεσινό περιστατικό της σύλληψης των δύο Τούρκων στρατιωτικών στον Έβρο καιτην άμεση παράδοσή τους πίσω στην Τουρκία με διαδικασίες εξπρές, γεγονός που εξέπληξε και τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο ΥΠΑΜ της γειτονικής χώρας τόνισε την θετική και εποικοδομητική συνεργασία των 2 χωρών στην πολύ γρήγορη επίλυση του ζητήματος, με την άμεση παράδοση των δύο Τούρκων στρατιωτών (σ.σ. σε σημείο που εξέπληξε και την τουρκική πλευρά) , υπογραμμίζοντας το γεγονός πως αποτέλεσε ένα καλό παράδειγμα για τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Υπενθυμίζεται πως συναγερμός σήμανε ξανά χθες στην ελληνοτουρκική μεθόριο στον Έβρο, όταν δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που πέρασαν τον ποταμό Έβρο, φέροντας τον οπλισμό τους, εντοπίστηκαν από τοπικό κλιμάκιο και συνελήφθησαν από τις αρχές. Αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας ύστερα από την κράτησή τους στο φυλάκιο της Εγνατίας, οι δύο στρατιωτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.