ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)

Σφαγή Τούρκων: 46 νεκροί στρατιώτες στις συγκρούσεις με τους Κούρδους (βίντεο)

Η HPG BİM στρατιωτική πτέρυγα του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), ανέφερε ότι σε επιθέσεις των μαχητών της στις επαρχίες Χακκάρι, Μπιτλίς, Ντερσίμ, Ερζουρούμ και Χατάι σκοτώθηκαν 43 στρατιώτες, 3 Στρατοχωροφύλακες και άλλοι τέσσερις τραυματίσθηκαν σε τρεις διαφορετικές ενέδρες από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου.

Επίσης, πολλά τεθωρακισμένα οχήματα χτυπήθηκαν από τους αντάρτες Η ανακοίνωση των Κούρδων ανταρτών δημοσιεύεται αναλυτικά από το ημιεπίσημο κουρδικό πρακτορείο ‘ANF NEWS’.

Στην πρώτη επίθεση κτυπήθηκαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα Cobra και στις άλλες δύο, ένα όχημα AIFV και δύο Μ113. Σε όλες τις περιπτώσεις που κτυπήθηκαν οχήματα έγινε χρήση IED’s ή αντιαρματικών πυραύλων.

Χθες ξεκίνησε μεγάλη τουρκική επίθεση ξεκίνησε στην βόρειο Συρία και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την κύρια επίθεση στην επαρχία Αφρίν της Συρίας, κατά των δυνάμεων του κουρδικού YPG.

O τουρκικός στρατός και οι Σύροι σύμμαχοί του, εισέβαλαν σε διάφορες πόλεις που ελέγχονται από Κούρδους, βόρειανατολικά από το Χαλέπι. Μία Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία με 40 άρματα μάχης Μ-60Α3 και 60 ΤΟΜΑ AIFV ηγείται της επίθεσης, ενώ ένα λόχος τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχει προηγηθεί και αναγνωρίζει τους στόχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.