ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βομβαρδισμός των οχυρών των ανταρτών της Συρίας από τις δυνάμεις του Άσαντ

Βομβαρδισμός των οχυρών των ανταρτών της Συρίας από τις δυνάμεις του Άσαντ

Ο στρατός της Συρίας βομβάρδισε οχυρά των ανταρτών στη νότια Δαμασκό σήμερα με πυροβολικό και αεροπορία.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση μαχητών της αντιπολίτευσης ο Συριακός Στρατός επιτέθηκε με σφοδρότητα , ανέφερε το Reuters

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν απο τον  βομβαρδισμό σήμερα και άλλοι 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια της νύχτας, δήλωσαν.

Σήμερα μαχητικά  αεροσκάφη, εκτοξευτές πυραύλων , τανκς και πυροβολικό σφυροκόπησε τις γειτονιές της Sbeineh, Yalda, Bibla, αλ-Tadamun και Hajar α-Aswad  σύμφωνα με αντάρτες  .

 Οι αντάρτες  της Συρίας επιτέθηκαν σε σταθμό πολιτοφυλακής στη  γειτονιά της Nisreen κατά την  διάρκεια της νύχτας, μια περιοχή που κατοικείται κυρίως από  μέλη της σέκτας των Αλαουιτών μέλος της οποίας είναι και ο  Άσαντ.

Αντάρτες έπληξαν επίσης τις θέσεις που ανήκουν στο λαϊκό μέτωπο για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης-γενική διοίκηση (PFLP-GC),  στο κοντινό στρατόπεδο Παλαιστινίων προσφύγων του Yarmouk.

Τουλάχιστον επτά  μέλη της σκοτώθηκαν στις μάχες, και ασθενοφόρα μετέφεραν πολλά  θύματα  από το Nisreen σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.