ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι Ισραηλινές δυνάμεις σε ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω επισοδείου στα υψώματα του Γκολάν

Οι Ισραηλινές δυνάμεις σε ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω επισοδείου στα υψώματα του Γκολάν

Ένταση που εμφανίσθηκε την Δευτέρα το βράδυ  στα σύνορα Ισραήλ-Συρίας  στα υψήματα του Golan δεν λέει να κοπάσει. Συγκεριμένα συριακά πυρά από όπλα ευθετενούς τροχιάς χτύπησαν τζίπ του ισραηλινού Στρατού από απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Χτυπήθηκε συγκεκριμένα  περίπολος της ισραηλινής ταξιαρχίας που εδρεύει στα υψώματα του Γκολάν . Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε μετά την σφοδρή ανταλλαγή πυρών στην πόλη  Quneitra του Golan ανάμεσα σε συριακά  κυβερνητικά στρατεύματα  και αντάρτες.

Ισραηλινά αεροσκάφη ίπτανται  συνεχώς πάνω από τα υψώματα του Γκολάν και της Γαλιλάιας την ίδια στιγμή που συριακά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα σφυροκοπούσαν την πόλη Quneitra του Golan.

Αμέσως μετά η 90η ταξιαρχία του Στρατού της Συρίας αναγκάστηκε να υποχωρήσει και να αναμένει ενισχύσεις για να επιτεθεί εκ νέου στην πόλη Quneitra του Golan.

Την ίδια στιγμή οι μονάδες της ισραηλινής ταξιαρχίας βρίσκονταν κυριολεκτικά με το δάκτυλο στην σκανδάλη για την περίπτωση εξάπλωσης των μαχών στην συγκεριμένη περιοχή.

Οι ισραηλινες μονάδες της πρώτης γραμμης στα υψώματα του Γκολάν παραμένουν σε ύψιστη ετοιμότητα και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το ισραηλινό επιτελείο για τυχόν περαιτέρο ενέργειες .  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.