ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαζική αντεπίθεση του ISIS στην Deir Ezzor – Το SDF έχασε 5 στρατηγικές θέσεις από τους ισλαμιστές (φωτό)

Μαζική αντεπίθεση του ISIS στην Deir Ezzor – Το SDF έχασε 5 στρατηγικές θέσεις από τους ισλαμιστές (φωτό)

Οι ενισχύσεις που έλαβε το ISIS εχθές το ISIS, φαίνεται να πυροδότησαν μια μεγάλη επίθεση κατά του SDF στην Deir Ezzor. Οι ισλαμιστές κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο 5 στρατηγικών θέσεων με «θέα» την περελαιοπηγή «Jafra».

Στις 13 Οκτωβρίου, οι μαχητές του ISIS ανακατέλαβαν 5 θέσεις βόρεια της πετρελαιοπηγής Jafra βόρεια της Deir Ezzor από τις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων του ISIS, Amaq. Η πηγή πρόσθεσε ότι οι μαχητές του ISIS σκότωσαν 9 μέλη της SDF και κατέσχεσαν βαρύ οπλισμό κατά την αντεπίθεση τους.

Εν τω μεταξύ, Κουρδικές πηγές ανέφεραν ότι η SDF απέκρουσε άλλες επιθέσεις του ISIS γύρω από την πόλη Al-Suwar, επίσης βόρεια από την Deir Ezzor και στην πόλη Markada. Οι πηγές ανέφεραν ότι οι μαχητές της SDF σκότωσαν 6 μαχητές του ISIS και κατέστρεψαν 6 όλμους του ISIS. Επιπλέον, 3 μαχητές του SDF σκοτώθηκαν στην σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.