Ράκα: Γυναίκα σκίζει την μπούρκα της μετά την απελευθέρωση της πόλης από τους ισλαμιστές (φωτό, βίντεο)

Ράκα: Γυναίκα σκίζει την μπούρκα της μετά την απελευθέρωση της πόλης από τους ισλαμιστές (φωτό, βίντεο)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει μια Σύρια από τη Ράκα να πανηγυρίζει έξαλλα καθώς η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της απελευθερώθηκε από τους τζιχαντιστές.

Η γυναίκα φιλά το χώμα, στη συνέχεια φιλά τους μαχητές που συμμετέχουν στην επιχείρηση απελευθέρωσης της αποκαλούμενης πρωτεύουσας του ISIS και μετά φαίνεται να σκίζει και να πετά την μπούργκα της, μένοντας με το τιγρέ ρούχο που φορούσε από μέσα.

Οπως είναι γνωστό η Ράκα από το 2014 βρίσκεται στα χέρια του ISIS και είχε επιβληθεί η σαρία. Οι γυναίκες μπορούσαν να κυκλοφορούν έξω μόνο εφόσον συνοδεύονταν και μόνο εφόσον φορούσαν μπούργκα.

Ο Μουσταφά Μπαλί των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων υπό την ηγεσία των Κούρδων δήλωσε σήμερα ότι συνεχίζονται οι σκληρές μάχες στο δρόμο κοντά στο κύριο νοσοκομείο της Ράκα.
Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από το People’s Protection Units.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.