ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υεμένη: Η εκτόξευση του πυραύλου που δεν έφτασε ποτέ στα ΗΑΕ (βίντεο)

Υεμένη: Η εκτόξευση του πυραύλου που δεν έφτασε ποτέ στα ΗΑΕ (βίντεο)

Σήμερα οι αντάρτες Χούθι ανακοίνωσαν την εκτόξευση ενός βαλλιστικού πύραυλου κατά των εγκαταστάσεων ενός πυρηνικού εργοστασίου, που είναι υπό κατασκευή, στα ΗΑΕ.

Ο πύραυλος δεν έφτασε ποτέ στο στόχο του και είναι άγνωστο εάν αναχαιτίστηκε ή απλά ο πύραυλος ξέφυγε από την πορεία για να καταπέσει σε άγνωστο μέρος, κάτι που το επιβεβαίωσαν και τα ΗΑΕ με ανακοίνωσή τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM αναφέρεται:

«Η αρχή εθνικής διαχείρισης εκτάκτων αναγκών αρνείται τους ισχυρισμούς των ανταρτών Χούθι ότι εκτόξευσαν πύραυλο με στόχο τη χώρα.

Τα ΗΑΕ διαθέτουν τα αντιαεροπορικά εκείνα συστήματα που είναι ικανά να αντιμετωπίζουν όλες τις απειλές, κάθε τύπου, ενώ οι εγκαταστάσεις είναι καλά προστατευμένες».

Ο στόχος, το εργοστάσιο παραγωγής πυρηνικής ενέργειας Barakah, πρόκειται να στοιχίσει 20 δισ.$ και κατασκευάζεται με τη βοήθεια της Νότιας Κορέας 224 χλμ. δυτικά του Αμπού Ντάμπι και στα σύνορα με την Σαουδική Αραβία. Η πρώτη μονάδα πρόκειται να μπει σε λειτουργία το 2018.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=73nRhGIwrKM

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.