ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Μεγάλη επίθεση των ΗΑΕ στην Υεμένη: Άρματα μάχης Leclerc και Α/Κ πυροβολικό εναντίον των Χούτις! (βίντεο)

Μεγάλη επίθεση των ΗΑΕ στην Υεμένη: Άρματα μάχης Leclerc και Α/Κ πυροβολικό εναντίον των Χούτις! (βίντεο)

Με πλήρη δύναμη οι δυνάμεις των ΗΑΕ επιτίθενται κατά των ανταρτών Χούτις που υποστηρίζονται απ τα Ιράν, στην δυτική ακτή της Υεμένης.

Άρματα μάχης Leclerc, Α/Κ πυροβόλα των 155 χλστ. G6 Rhino, πλήθος τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης με όλμους των 120 χλστ. RG-31 Agrab και MRAP δείχνουν να προελαύνουν κατά των ουσιαστικά «άοπλων», σε σχέση με τη δύναμη που αντιμετωπίζουν από τις χώρες του Κόλπου, ανταρτών.

Παρόλα αυτά οι απώλειες των δυνάμεων του «συνασπισμού» είναι μεγάλες ιδιαίτερα των Σαουδαραβικών δυνάμεων.

Το γεγονός είναι ότι η επέμβαση των δυνάμεων των σουνιτικών κρατών του Κόλπου δεν συνίσταται πλέον σε αεροπορικές και μόνο επιθέσεις, αλλά έχουν επιστρατευθεί τα πλέον σύγχρονα χερσαία οπλικά συστήματα για την αντιμετώπισή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.