ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέος κύκλος αίματος – Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι στη λωρίδα της Γάζας

Νέος κύκλος αίματος – Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι στη λωρίδα της Γάζας

Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των θυμάτων από τον νέο κύκλο αίματος που ξεκίνησε μετά την εξαγγελία Τραμπ για την Ιερουσαλήμ και το Ισραήλ, καθώς δύο Παλαιστίνιοι μαχητές του Ισλαμικού Τζιχάντ που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στη Γάζα σκοτώθηκαν σήμερα από έκρηξη.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής οι δύο Παλαιστίνιοι αποτελούν θύματα νέας αεροπορικής επίθεσης, κάτι που όμως διαψεύδεται από την πλευρά των Ισραηλινών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας στη Γάζα, δύο πτώματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μπέιτ Λάχια, στο βόρειο τμήμα του θύλακα, «έπειτα από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο μια μοτοσικλέτα». Κάτοικοι δήλωσαν πως οι δύο άνδρες ήταν μέλη της οργάνωσης μαχητών Ισλαμικός Τζιχάντ.

Ο ισραηλινός στρατός αντέδρασε αμέσως λέγοντας πως «δεν πραγματοποίησε επίθεση στο βόρειο τμήμα της λωρίδας της Γάζας», «παρά τις περί του αντιθέτου παλαιστινιακές πληροφορίες» σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters και του AFP, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η λωρίδα της Γάζας έγινε και πάλι πεδίο εντάσεων μετά τον θάνατο 12 Παλαιστινίων κατά την καταστροφή από το Ισραήλ μιας σήραγγας που οδηγούσε στο έδαφός του στις 30 Οκτωβρίου και πιο πρόσφατα, της αναγνώρισης από τον Ντόναλντ Τραμπ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από τους σημερινούς θανάτους, τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη λωρίδα της Γάζας μετά την ανακοίνωση του Τραμπ στις 6 Δεκεμβρίου είτε σε αεροπορικές επιδρομές σε αντίποινα για τη ρίψη ρουκετών είτε από ισραηλινές σφαίρες κατά τις διαδηλώσεις κοντά στον τσιμεντένιο φράχτη που κλείνει ερμητικά τα σύνορα του Ισραήλ με τον θύλακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.