ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ισραήλ: Κλείνουν τα συνοριακά περάσματα στη Γάζα

Ισραήλ: Κλείνουν τα συνοριακά περάσματα στη Γάζα

Στην απόφαση να κλείσει τα συνοριακά περάσματα που βρίσκονται στη Γάζα, προχώρησε το Ισραήλ, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη.

Με ανακοίνωσή, η κυβέρνηση του Ισραήλ γνωστοποίησε πως η διέλευση θ’ απαγορευτεί για όλους και μόνο άτομα με ειδική άδεια θα έχουν τη δυνατότητα εισόδου και εξόδου.

Τις τελευταίες ώρες ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις, πλήττουν θέσεις της Χαμάς, μετά από την εκτόξευση τριών πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων έχει χτυπήσει και πάλι κόκκινο μετά την θρυαλλίδα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.