Καταιγισμός πυρών εναντίον drone από ρωσικά Α/Α συστήματα – Εντοπίστηκε κοντά στη βάση Χμειμίμ (βίντεο)

Καταιγισμός πυρών εναντίον drone από ρωσικά Α/Α συστήματα –  Εντοπίστηκε κοντά στη βάση Χμειμίμ  (βίντεο)

Άγνωστης προέλευσης drone εντοπίστηκε από τα ρωσικά ραντάρ στη βάση Χμειμίμ στη Λαττάκεια. Η ρωσική Αεράμυνα με σφοδρά αντιαεροπορικά πυρά το κατέρριψε.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το site al-Masdar τουλάχιστον τέσσερα drones καταρρίφθηκαν κοντά στην βάση νωρίτερα σήμερα, αν και είναι άγνωστο πόσα από αυτά καταρρίφθηκαν από την ρωσική και πόσα από τη συριακή Αεράμυνα.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως τα πυρά στο βίντεο προέρχονταν από την συριακή Αεράμυνα, διευκρινίστηκε όμως ότι επρόκειτο για ρωσικά.

https://twitter.com/IvanSidorenko1/status/949704900262363137

https://twitter.com/WaelAlHussaini/status/949735502458097665

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί η ρωσική Αεροπορία ισοπέδωσε το χωριό Al Tofahyh κοντά στην Badma το οποίο εντοπίστηκε ως η πλέον πιθανή τοποθεσία όπου οι ισλαμιστές αντάρτες πραγματοποίησαν τις βολές όλμων κατά της αεροπορικής βάσης Χμειμίμ στην Λαττάκεια.

https://twitter.com/WaelAlHussaini/status/949710556658847745

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.