ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το YPG «έσπασε» την πρώτη τουρκική επίθεση: Σε υποχώρηση δυνάμεις της 2ης τουρκικής στρατιάς

Το YPG «έσπασε» την πρώτη τουρκική επίθεση: Σε υποχώρηση δυνάμεις της 2ης τουρκικής στρατιάς

Σε φιάσκο οδηγείται η περίφημη επίθεση της τουρκικής 2ης Στρατιάς στην Αφρίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη απόπειρα των τουρκικών δυνάμεων να εισέλθουν σε συριακό έδαφος είχε άδοξο τέλος.

Σύμφωνα με το YPG μονάδες του τουρκικού Στρατού επιχείρησαν να διασχίσουν τα σύνορα με την Τουρκία στην περιφέρεια Bilbilê, προς την κατεύθυνση της Αφρίν με τις δυνάμεις των Κούρδων να πραγματοποιούν αντεπίθεση με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν μαζί με τα τεθωρακισμένα τους οχήματα, αφήνοντας πίσω τους 12 νεκρούς.

https://twitter.com/Bilesa_Shaweys/status/954431330019958881

Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για αψιμαχίες μεταξύ του τουρκικού Στρατού και του YPG, αλλά με τους Τούρκους να μην προβαίνουν σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς φοβούμενοι ότι μπορεί να κτυπηθούν ρωσικές δυνάμεις στην Αφρίν.

Σε άλλο σημείο της μεθορίου κοντά στο χωριό shinkal αναφέρονται σκληρές μάχες με τις εμπροσθοφυλακές του YPG, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για υποχώρηση των κουρδικών δυνάμεων.

Βίντεο απο τις πρώτες μάχες

https://twitter.com/Bilesa_Shaweys/status/954439340821794816

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.