ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Η τουρκική Αεροπορία βομβαρδίζει την Συρία – Οι πρώτες αεροπορικές προσβολές στην Αφρίν κατά του YPG

Βίντεο: Η τουρκική Αεροπορία βομβαρδίζει την Συρία – Οι πρώτες αεροπορικές προσβολές στην Αφρίν κατά του YPG

Η τουρκική Αεροπορία πραγματοποιεί τις τελευταίες ώρες σφοδρές αεροπορικές προσβολές στην Αφρίνμε μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D στο πλαίσιο της επιχείρησης την οποία έχουν ονομάσει «Κλάδο Ελαίας»!

Τα τουρκικά μαχητικά με συνεχείς προσβολές κτυπούν στόχους μέσα στην πόλη ενώ δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για απώλειες εκ μέρους των Κούρδων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ τις επιθέσεις πραγματοποίησαν συνολικά 8 F-16 της ΤΗΚ και 4 F-4 2020.

Χτες το βράδυ και σήμερα το πρωί τουρκικές δυνάμεις προσπάθησαν να διεισδύσουν στην Αφρίν από χωριά στην περιοχή Raco.

Αργότερα οι Τούρκοι προσπάθησαν να εισέλθουν στην Αφρίν από ένα πέρασμα στο χωριό Balia και Bilbilê.

Αργότερα επιτέθηκαν στις δυνάμεις-σύμμαχο των YPG Jaysh Thuwar στη Shahba ανατολικά της Αφρίν στα χωριά Hezwan και Ziwan .

Σε όλες τις περιπτώσεις οι Κούρδοι απέκρουσαν τις επιθέσεις.

Οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) σκότωσαν τουλάχιστον τέσσερις Τούρκους στρατιώτες το βράδυ της Παρασκευής στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν αναγνωριστική περίπολος.

Μεταφέρουν συστήματα αποναρκοθέτησης Bozena 5. Τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν το αρχηγείο των YPG στο Αφρίν στο χωριό Malikiyah

https://twitter.com/BarzanSadiq/status/954728889602985985

https://twitter.com/BarzanSadiq/status/954724267916255232

Δείτε ζωντανά εικόνα απο τουρκιικά ΜΜΕ

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την απόσυρση των δυνάμεών της από την Αφρίν.

Μόλις εχθές ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρίφ διέψευδε όλες τις πληροφορίες ότι η Ρωσία επρόκειτο να αποσύρει τις δυνάμεις της από την πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/WithinSyriaBlog/status/954739687075303425

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.