Βίντεο ντοκουμέντο: Η είσοδος του τουρκικού Στρατού στην Αφρίν

Βίντεο ντοκουμέντο: Η είσοδος του τουρκικού Στρατού στην Αφρίν

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν βίντεο από την κατάληψη της Αφρίν. Ενα βίντεο-καμπανάκι για την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Με 55 νεκρούς η Τουρκία άλλαξε την συνθήκη της Λωζάνης και εξάλειψε την εξέχουσα την Αφρίν στα πλευρά της Αλεξανδρέτας

Κατέλαβαν την πόλη μέσα σε 73 ώρες, όπως ακριβώς προέβλεπε το pronews.gr όταν την Παρασκευή καταλήφθηκε το βασικό χωριό-οχυρό των Κούρδων σε απόσταση 600 μέτρων από την βορειοδυτική είσοδο της πόλης.

Στα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό Γενικό Επιτελείο εμφανίζεται ένας Τούρκος στρατιώτης να υψώνει την τουρκική σημαία και άλλοι να κρατούν τη σημαία με την ημισέληνο και εκείνη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού.

Νωρίτερα σε ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι το Αφρίν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο των τουρκικών δυνάμεων.

«Τώρα κυματίζει εκεί η τουρκική σημαία! Κυματίζει εκεί η σημαία του Ελεύθερου Συριακού Στρατού!», ανέφερε ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.