ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αφρίν: Νεκροί 7 άμαχοι και 4 στρατιώτες του FSA από βόμβα

Αφρίν: Νεκροί 7 άμαχοι και 4 στρατιώτες του FSA από βόμβα

Όπως μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu εξερράγη βόμβα στη διάρκεια της νύχτας σε τετραώροφο κτίριο στην πόλη Αφρίν της βορειοδυτικής Συρίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επτά άμαχοι και τέσσερα μέλη του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA – Free Syrian Army).

Η έκρηξη σημειώθηκε αφού Σύροι ισλαμιστές αντάρτες που στηρίζονται από την Τουρκία και οι τουρκικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη την Κυριακή, θέτοντάς την υπό τον πλήρη έλεγχό τους έπειτα από μια εκστρατεία οκτώ εβδομάδων που έχει στόχο να εκδιώξει την κουρδική πολιτοφυλακή Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) από την περιοχή.

Σύμφωνα με το Anadolu, η βόμβα, την οποία είχαν τοποθετήσει τρομοκράτες, εξερράγη την ώρα που Σύροι ισλαμιστές μαχητές διεξήγαγαν έρευνα στο κτίριο.

Από την έκρηξη δημιουργήθηκε κρατήρας βάθους τεσσάρων μέτρων και προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα παρακείμενα κτίρια και οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού που στηρίζεται από την Άγκυρα δήλωσε χθες ότι οι αντάρτες εισήλθαν στην πόλη Αφρίν πριν από τα ξημερώματα χωρίς να συναντήσουν αντίσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.