ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συρία: 29 νεκροί και 23 τραυματίες από επίθεση ισλαμιστών ανταρτών με ρουκέτες

Συρία: 29 νεκροί και 23 τραυματίες από επίθεση ισλαμιστών ανταρτών με ρουκέτες

Όπως μετέδωσαν τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον 29 είναι οι νεκροί από την επίθεση με ρουκέτες που εξαπέλυσαν Σύροι αντάρτες σε μια αγορά στα προάστια της Δαμασκού.

Πρόκειται για έναν από τους βαρύτερους απολογισμούς από επίθεση στη συριακή πρωτεύουσα τους τελευταίους μήνες. Οι αντάρτες εκτοξεύουν σχεδόν καθημερινά οβίδες όλμων και ρουκέτες στη Δαμασκό, σε αντίποινα για τους βομβαρδισμούς της κυβέρνησης στην Ανατολική Γούτα.

Η συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι “τρομοκρατικές οργανώσεις” εκτόξευσαν τον πύραυλο που έπληξε το προάστιο Τζαραμάνα, στα ανατολικά της Δαμασκού.

Το επίσημο πρακτορείο SANA έκανε λόγο για 29 νεκρούς και 23 τραυματίες, επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας.

Η συριακή κυβέρνηση, με την στήριξη της Ρωσίας, διεξάγει από τον Δεκέμβριο μια επιχείρηση ευρείας κλίμακας στην επαρχία αυτή, που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τους τζιχαντιστές της Χαγιάρ Ταχρίρ αλ Σαμ, μιας οργάνωσης βασική συνιστώσα της οποίας είναι το πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Ο καταυλισμός που επλήγη φιλοξενούσε εκτοπισμένους από τη γειτονική επαρχία Χάμα.

Σε βίντεο που τράβηξε ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου από την περιοχή διακρίνεται ένα καμένο αυτοκίνητο καθώς και πολλές σκισμένες, κατεστραμμένες σκηνές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο έδαφος, φαίνονται σκόρπια χαλάκια, στρώματα και διάφορες οικιακές συσκευές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.