ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H νέα πυραυλική επίθεση στην Χομς δεν έγινε από τις ΗΠΑ: «Δεν το κάναμε εμείς» – Όλα δείχνουν… Ισραήλ

H νέα πυραυλική επίθεση στην Χομς δεν έγινε από τις ΗΠΑ: «Δεν το κάναμε εμείς» – Όλα δείχνουν… Ισραήλ

Νέες πυραυλικές επιθέσεις κατά στόχων στην Συρία είχαμε σήμερα τα ξημερώματα με τις ΗΠΑ να αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε συμμετοχή και οι υποψίες να πέφτουν πάνω στους Ισραηλινούς.

Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας της Συρίας αναχαίτισαν περίπου δέκα πυραύλους οι οποίοι εβλήθησαν εναντίον της αεροπορικής βάσης Σαϊράτ, στην επαρχία Χομς (δυτικά), μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik το οποίο επικαλείται πηγές του συριακού Επιτελείου.

«Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα απέκρουσε επίθεση με στόχο ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην επαρχία Χομς», ανέφερε η πηγή αυτή και πρόσθεσε ότι αναχαιτίστηκαν 10 πύραυλοι.

Συριακά κρατικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι δεν έχουν αναφερθεί απώλειες και ότι όλοι οι πύραυλοι που εκτοξεύθηκαν εναντίον της βάσης Σαϊράτ καταρρίφθηκαν.

Η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα από έναν πύραυλο που αναχαιτίστηκε εν πτήσει, πάνω από την αεροπορική βάση.

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου διαβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται σε εξέλιξη καμιά στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στην επαρχία Χομς «αυτή τη στιγμή».

Θεωρείται ότι στόχος των επιδρομών ήταν ιρανικές θέσεις

Είναι σίγουρο ότι υπάρχει σχετική λίστα των βάσεων των Ιρανών όπως και των θέσεων της σιιτικής Χεζμπολάχ ενώ αμερικανικές ειδικές δυνάμεις φέρεται πως καταδεικνύουν τους στόχους στο έδαφος.

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν να έρθουν σε κατα μέτωπο σύγκρουση με το Ιράν οπότε είναι σίγουρο ότι προτιμούν μια ισραηλινή εμπλοκή και είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι τους δίνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Για την επίθεση τα ξημερώματα το pronews.gr είχε εγκαίρως ενημερώσει όπως και για το γεονός ότι επρόκειτο για ισραηλινή ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.