ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε συριακές δυνάμεις στο Γκολάν – Σε επιφυλακή Pantsir-S1 & Buk-M της συριακής Αεράμυνας

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε συριακές δυνάμεις στο Γκολάν – Σε επιφυλακή Pantsir-S1 &  Buk-M της συριακής Αεράμυνας

Νέες απαράβλεπτες επιπτώσεις στην περιοχή μπορεί να έχει η σημερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε θέσεις του συριακού Στρατού στη συριακή πλευρά των υψιπέδων του Γκολάν.

Η ισραηλινή Αεροπορία εξαπέλυσε αεροπορικές επιθέσεις κατά συριακών στρατευμάτων στα υψίπεδα του Γκολάν έπειτα από ένα βλήμα όλμου έπληξε περιοχή στη ισραηλινή πλευρά των υψιπέδων.

Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.

«Σε απάντηση της βολής όλμου η Ισραηλινή Αεροπορία έπληξε στόχους στην περιοχή από όπου πραγματοποιήθηκαν τα πυρά, στη βόρεια συριακή περιοχή στα υψίπεδα του Γκολάν. Το Ισραήλ καθιστά την Δαμασκό υπεύθυνη για οποιαδήποτε νέα προσπάθεια κατά της εδαφικής ακεραιότητας και της ασφάλειας των Ισραηλινών πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.