ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΡΚΚ: Σκοτώσαμε 24 Τούρκους στρατιώτες σε μάχες στην Ν.Α. Τουρκία

ΡΚΚ: Σκοτώσαμε 24 Τούρκους στρατιώτες σε μάχες στην Ν.Α. Τουρκία

Το Κέντρο Επικοινωνίας Τύπου του HPG ( ένοπλο τμήμα του PKK) ανέφερε απολογισμό επιθέσεων που πραγματοποίησε στις περιοχές Τσουκούρτσα, Μπαρζάν και Ρίσορ κατά τις τελευταίες δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα 10 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην περιοχή Μπαρζάν στη νοτιοανατολική Τουρκία στις 11 Μαΐου το πρωί στις 06:30.

«Οι θέσεις του εχθρού και τα καταφύγια στο λόφο ‘Tepê Xwedê’ καταστράφηκαν, 10 στρατιώτες σκοτώθηκαν. Μετά την επίθεση ο τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή με βολές πυροβολικού».

Την ίδια ημέρα σε επίθεση εναντίον των Τούρκων στρατιωτών στην Τσουκούρτσα το ΡΚΚ ανέφερε ΄τι σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες.

«Οι δυνάμεις μας ξαναχτύπησαν για δεύτερη φορά στις 16:00 την ίδια ημέρα. Ένα από τα καταφύγια του εχθρού καταστράφηκε. Στις 10 Μαΐου το απόγευμα στην περιοχή Ντεστάνε (Deştanê) σε μάχη που έγινε σκοτώθηκαν 8 στρατιώτες και άλλοι 7 τραυματίσθηκαν».

Συνολικά σε όλες τις επιθέσεις σκοτώθηκαν 24 Τούρκοι στρατιώτες, καταλήγει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.