ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σημαντική εξαγωγική επιτυχία της ISI Hellas στη Ν. Κορέα – Σύστημα επεξεργασίας δεδομένων τακτικής ραδιοζεύξης Link 22

Σημαντική εξαγωγική επιτυχία της ISI Hellas στη Ν. Κορέα – Σύστημα επεξεργασίας δεδομένων τακτικής ραδιοζεύξης Link 22

Μια σημαντική εξαγωγική επιτυχία υψηλής τεχνολογίας είχε η Ελληνική εταιρεία Interoperability Systems International Hellas S.A. (ISI Hellas), στην δύσκολη και απαιτητική αγορά της Άπω Ανατολή. Πιο συγκεκριμένα η ISI Hellas παρέδωσε πρόσφατα στην Νοτιοκορεατική Υπηρεσία Ανάπτυξης Στρατιωτικού Υλικού ADD και στην Νοτιοκορεατική Υπηρεσία Στρατιωτικών Προμηθειών DAPA το σύστημα διεπαφής-επεξεργασίας δεδομένων τακτικής ραδιοζεύξης Link 22.

Η Ελληνική εταιρεία παρείχε στις Κορεατικές Υπηρεσίες το λογισμικό, την μεταφορά της τεχνογνωσίας και την απαραίτητη εκπαίδευση. Το σύστημα που παραδόθηκε στην Νότιο Κορέα βασίζεται τεχνολογικά στο σύστημα Universal Link System (ULS) υπηρετεί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Χρησιμοποιείται για την μετάδοση δεδομένων αναφορικά με την στοχοποίηση των πτητικών και εναέριων μέσων του αντιπάλου (συσχέτιση ιχνών των εχθρικών μέσων, διαχείριση των ιχνών, και εμπλοκή των ιχνών με τα φίλια οπλικά συστήματα).

Η τακτική ραδιοζεύξη Link 22 αποτελεί μετεξέλιξη της τακτικής ραδιοζεύξης Link 11, με κύριο χαρακτηριστικό της ότι παρέχει κρυπτασφάλεια στον χρήστη, και λειτουργεί σε δίκτυα HF UHF με μια μέγιστη εμβέλεια έως και 1.000 ν.μ.

Το σύστημα συναρμογής των διαφόρων τακτικών πρωτοκόλλων επικοινωνίας ULS μπορεί να συγχωνεύσει τα συστήματα τακτικών επικοινωνιών Link 11 (TADIL A/B), Link 16 (TADIL J), IJMS, καθώς και πολλαπλούς συνδυασμούς των συστημάτων τακτικών ζεύξεων του NATO Link 1, Link 11A/B, ADTL-1, Link 16, JREAP, SIMPLE & Link 22.

Η εταιρεία ISI Hellas εξειδικεύεται στην σχεδίαση, ανάπτυξη, ολοκλήρωση εγκατάσταση δοκιμή και υποστήριξη λογισμικού για Συστήματα Τακτικής Διοίκησης, Επικοινωνίας Ελέγχου, Ζεύξης Δεδομένων, Λύσεων Διαλειτουργικότητας και Συστημάτων Εξομοίωσης καταστάσεων για σκοπούς εκπαίδευσης και δοκιμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Δ.Σ της εταιρείας Δημήτρη Καραντζάβελο από την αρχή αυτού του προγράμματος, ο κύριος στόχος της ISI Hellas ήταν η κάλυψη των τεχνικών και επιχειρησιακών απαιτήσεων της κυβερνήσεων της Νοτίου Κορέας καθώς και η μελλοντική παροχή των υπηρεσιών της ISI Hellas προς όφελος των Νοτιοκορεατικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.