ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βρετανία: Σύλληψη Κινέζου κατασκόπου για διακίνηση απόρρητων εγγράφων όσον αφορά τα F-35

Βρετανία: Σύλληψη Κινέζου κατασκόπου για διακίνηση απόρρητων εγγράφων όσον αφορά τα F-35

Συνελήφθη στο Ντέρμσισιρ άντρας, ηλικίας 70 ετών, εν μέσω ανησυχιών ότι διακινούσε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το νέο stealth μαχητικού F-35 του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κίνα.

Η αντιτρομοκρατική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα με την υποψία παραβίασης του νόμου περί Επίσημων Μυστικών και διερευνά την υπόθεση του φερόμενου ως δράστη για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι διακινούσε στρατιωτικά μυστικά στους Κινέζους για τα νέα μαχητικά αεροσκάφη F-35, τα οποία παρέλαβε η Βρετανία πριν από λίγες ημέρες.

Η Scotland Yard επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας, 70 ετών, συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Ντέρμσισιρ πριν αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για όσο διενεργείτε έρευνα για τις φερόμενες κατασκοπευτικές του δραστηριότητες.

Η Scotland Yard δήλωσε ότι ένα ένταλμα έρευνας εκτελέστηκε σε μια διεύθυνση στο West Midlands και ότι μια περαιτέρω έρευνα σε μια διεύθυνση στο Ντέρμσισιρ ήταν σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο άνδρας, που λέγεται ότι είναι πρώην υπάλληλος της Rolls-Royce, συνελήφθη καθώς οι αρχές φοβούνται ότι διακινούσε διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μαχητικά F-35 της Μ. Βρετανίας στο Πεκίνο,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Rolls-Royce ήταν μια από τις εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν συμβάσεις για την παραγωγή τμημάτων του αεριωθούμενου αεροσκάφους, το οποίο έφτασε στην βάση της RAF στο Norfolk για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.