ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ενισχύονται οι ρωσικές μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες με αναβαθμισμένα ΤΟΜΑ-ΒΜΡ 2

Ενισχύονται οι ρωσικές μηχανοκίνητες Ταξιαρχίες με αναβαθμισμένα ΤΟΜΑ-ΒΜΡ 2

Με οκτώ εκσυγχρονισμένα ΤΟΜΑ BMP-2 αναμένεται να ενισχυθεί η ρωσική Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην περιοχή Kemerovo, η οποία ανήκει στην Κεντρική Στρατιωτική Διοίκηση.

Η Ταξιαρχία θα παραλάβει την έκδοση BMP-2M του γνωστού ΤΟΜΑ η οποία είναι εξοπλισμένη με ένα νέο πύργο τον Berezhok. Αν και ο πύργος διατηρεί το πυροβόλο των 30 χλστ που τα ΤΟΜΑ BMP-2 είναι επιπλέον εξοπλισμένος με τέσσερα αντιαρματικά βλήματα 9M133 Kornet ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες αντιαρματικού αγώνα καθώς και την ικανότητες καταστροφής σκληρών στόχων.

Ο πύργος Berezhok είναι εξοπλισμένο με νέο Σύστημα Ελέγχου Πυρός για το πυροβόλο, νέο ηλεκτρο-οπτικό σύστημα ημέρας/νύκτας εξοπλισμένο με θερμική κάμερα, νέο αποστασιόμετρο Laser, ενώ χάρις στα νέο ηλεκτρο-οπτικό συγκρότημα το πλήρωμα μπορεί να εντοπίσει κατά την διάρκεια της ημέρας το στόχο σε απόσταση 5 χλμ και κατά την διάρκεια της νύκτας σε απόσταση 3 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακατασκευή και η αναβάθμιση των δυνατοτήτων του ΤΟΜΑ BMP-2 πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επταετούς κρατικού προγράμματος εξοπλισμών 2018-2025.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.