ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοβαρή απειλή για Ουκρανία και ΝΑΤΟ οι ρωσικοί S-400 στην περιοχή της Κριμαίας

Σοβαρή απειλή για Ουκρανία και ΝΑΤΟ οι ρωσικοί S-400 στην περιοχή της Κριμαίας

Ανησυχίες εκφράζει η Ουκρανία για την ανάπτυξη ρωσικών S-400 στην Κριμαία, τα οποία θεωρεί απειλή για την εθνική της ασφάλεια.

«Οι S-400 μπορούν να πλήξουν κάθε εναέριο στόχο μέχρι την κεντρική Ουκρανία. Αυτό αποτελεί σοβαρή απειλή για μας», δήλωσε κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος.

Το ρωσικό πυραυλικό σύστημα S-400 εντάχθηκε σε υπηρεσία το 2007 και μπορεί να εμπλέξει στόχους σε απόσταση έως 400 χλμ. και σε ύψος έως 30 χλμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία ανέπτυξε τα S-400 στην Κριμαία τον Αύγουστο του 2016. Οι S-400 αποτελούν σοβαρή πρόκληση και για τις Νατοϊκές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.