ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε αναχαίτιση drone με πυραύλους Patriot προέβη το Ισραήλ στον εναέριο χώρο της Συρίας

Σε αναχαίτιση drone με πυραύλους Patriot προέβη το Ισραήλ στον εναέριο χώρο της Συρίας

Με πυραύλους Patriot απάντησε το Ισραήλ σε επίθεση drone. Οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ ανέφεραν ότι εκτόξευσαν πυραύλους Patriot και αναχαίτισαν drone πάνω από τον εναέριο χώρο της Συρίας.

“Δεν θα επιτρέψουμε την παραβίαση της εναέριας κυριαρχίας μας”, δήλωσαν οι Israeli defence forces – (IDF).

“Ένας πυραύλος Patriot εκτοξεύτηκε εναντίον ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος που προερχόταν από τη Συρία και το drone γύρισε πίσω προς τα σύνορα με αποτέλεσμα να μην πληγεί, ανέφεραν οι IDF σε δελτίο τύπου.

Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει ένα ίχνος καπνού εμφανίστηκε αργότερα στα social media. Ωστόσο, η αυθεντικότητα του βίντεο δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αμέσως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας το θέμα, το Reuters ανέφερε, επικαλούμενο έναν διοικητή υπέρ του Assad πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης και συμμαχικά στρατεύματα αυξάνουν την στρατιωτική τους πρόοδο σε περιοχές που βρίσκονται υπό την κατοχή ανταρτών κοντά στα σύνορα της χώρας με την Ιορδανία και τα Υψίπεδα του Γκολάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.