ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισραήλ: Ξανανοίγει τον κύριο εμπορικό δρόμο με τη Γάζα

Ισραήλ: Ξανανοίγει τον κύριο εμπορικό δρόμο με τη Γάζα

Το Ισραήλ θα ανοίξει την Τρίτη το κύριο εμπορικό δρόμο με τη Γάζα αν δεν σημειωθούν νέες συγκρούσεις.

Το Ισραήλ θα ξανανοίξει την Τρίτη το κύριο εμπορικό μεθοριακό πέρασμα με την Γάζα αν διατηρηθεί η νηνεμία στις διασυνοριακές εντάσεις, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

Παράλληλα θα επεκτείνει την παλαιστινιακή ζώνη αλιείας ανοιχτά των ακτών του παλαιστινιακού αυτού θύλακα, στον οποίο έχει επιβάλει αποκλεισμό,

Το Ισραήλ έκλεισε τον μεθοριακό σταθμό του Κερέμ Σαλόμ και περιόρισε την παλαιστινιακή ζώνη αλιείας στα 11 χλμ από τα 17 χλμ στις 9 Ιουλίου σε απάντηση στους χαρταετούς και τα μπαλόνια με ήλιο που πετούσαν Παλαιστίνιοι πάνω από τη μεθόριο για εμπρηστικούς σκοπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εχθρικές ενέργειες με τους ισλαμιστές της Χαμάς γενικεύτηκαν σε συγκρούσεις την περασμένη εβδομάδα, αλλά χθες σταμάτησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.