ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε εξέλιξη η επίθεση του συριακού στρατού στο τελευταίο οχυρό του ISIS στη Σουίντα

Σε εξέλιξη η επίθεση του συριακού στρατού στο τελευταίο οχυρό του ISIS στη Σουίντα

Πριν από λίγα λεπτά, η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας (SyAAF) άρχισε να βομβαρδίζει το τελευταίο φρούριο του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στην ανατολική Σουίντα.

Η Πολεμική Αεροπορία της Συρίας ξεκίνησε επιθέσεις στο βουνό Al-Safa, πλήττοντας τους ισλαμιστές τρομοκράτες, καθώς ο Συριακός Στρατός προετοιμάζεται να κατακτήσει το τελευταίο αυτό φρούριο.

Σύμφωνα με στρατιωτικό ανακοινωθέν, ο Συριακός Στρατός έχει κινηθεί εναντίον του βουνού Al-Safa για τρίτη φορά τις τελευταίες 48 ώρες.

Οι προηγούμενες δύο επιθέσεις του Συριακού Στρατού είχαν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση πολλών σημείων, αλλά το Ισλαμικό Κράτος ήταν ακόμα σε θέση να διατηρήσει τον έλεγχο πάνω στο βουνό.

Μόλις απελευθερωθεί το όρος Al-Safa, ο Συριακός Στρατός θα έχει τον πλήρη έλεγχο της επαρχίας της Σουίντας ηια πρώτη φορά σε αρκετά χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση αυτή, ο Στρατός της Συρίας θα μπορέσει να στείλει τη του 1η, 3η, 10η και 15η μεραρχία βόρεια ,προς τη Χάμα και τη Λατάκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.