ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαίνονται οι μάχες PKK και τουρκικού Στρατού στην επαρχία Χάκαρι της Τουρκίας (βίντεο)

Μαίνονται οι μάχες PKK και τουρκικού Στρατού στην επαρχία Χάκαρι της Τουρκίας (βίντεο)

Νέα αναζωπύρωση των μαχών μεταξύ του ΡΚΚ και των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας στη επαρχία Χακάρι στα Ν.Α. της χώρας.

Όπως αναφέρουν αντάρτες του ΡΚΚ εξαπέλυσαν νέα επίθεση σε τουρκικό φυλάκιο της περιοχής με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο άγνωστος αριθμός Τούρκων στρατιωτών και να τραυματίσουν τουλάχιστον έξι.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι δίνουν στη δημοσιότητα προπαγανδιστικό βίντεο με τις ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής σε μάχες εναντίον των ανταρτών του ΡΚΚ στην ίδια επαρχία.

Όπως αναφέρουν τα τούρκικα ΜΜΕ οι δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής φρουρούν τις επίμαχες περιοχές 24 ώρες το 24ωρο και αυτό παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο με την κουρδική επίθεση/

Βίντεο από παλαιότερη επίθεση των Κουρδων στην ίδια περιοχή

Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις στην άλλη πλευρά του μετώπου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.