ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Καταιγίδα οπλισμένων drone έπληξε την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία – Επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30

Καταιγίδα οπλισμένων drone έπληξε την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία – Επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30

Κύματα οπλισμένων drone έπληξαν την μεγάλη ρωσική αεροπορική βάση στην Συρία όπου επιχείρησαν να κτυπήσουν Su-35 & Su-30 τα οποία και παίζουν τον κύριο ρόλο στους ισοπεδωτικούς βομβαρδισμούς της Ιντλίμπ τις τελευταίες ημέρες.

Τα συστήματα της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας στην αεροπορική βάση Χμέιμιμ αναχαίτισαν βλήματα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη με τα οποία έβαλλαν κατά της βάσης ένοπλες οργανώσεις, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση.

Ένοπλες οργανώσεις έπληξαν με βλήματα την αεροπορική βάση Χμέιμιμ στις περιοχές Τζάμπλα και Αλ Καρντάχα κοντά στη συριακή παράκτια πόλη της Λαττάκειας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι στην Τζάμπλα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

https://twitter.com/LBCI_News_EN/status/1129656653081714688

H βάση είχε δεχτεί πάλί επίθεση από ισλαμιστές αντάρτες με όλμους 10 ημέρες πριν

https://twitter.com/FoxJapen/status/1126221732086472710


H επίθεση των τζιχαντιστών έγινε ταυτόχρονα με την επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Δαμασκό.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας, η αεράμυνα της χώρας αναχαίτισε βλήματα που προέρχονται από ελεγχόμενα από το Ισραήλ εδάφη.

Τα συριακά συστήματα αεράμυνας εντόπισαν και αναχαίτισαν «φωτεινά αντικείμενα που προέρχονταν από κατεχόμενα εδάφη, καταρρίπτοντας ορισμένα από αυτά», σύμφωνα με το δίκτυο SANA της χώρας.

«Τα αντιαεροπορικά συστήματά μας εντόπισαν εχθρικούς στόχους που ήρθαν από την κατεύθυνση της Κουνειτρά και τους παρεμπόδισαν», δήλωσε σε δημοσιογράφους αξιωματούχος του συριακού στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.