ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Εντοπισμός 39 κιλών ακατέργαστης κάνναβης από το Λιμενικό (φωτό)

Κέρκυρα: Εντοπισμός 39 κιλών ακατέργαστης κάνναβης από το Λιμενικό (φωτό)

Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το απόγευμα της Τετάρτης, από στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε για τον εντοπισμό μίας ύποπτης συσκευασίας στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Πέτρου. Άμεσα, στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στην παραλία του όρμου της ανωτέρω περιοχής, από όπου περισυνέλεξαν την συσκευασία, η οποία όπως αποδείχθηκε περιείχε επτά δέματα με πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη, μικτού βάρους 38,9 κιλών, εμποτισμένη με θαλάσσιο νερό.

Από το Λιμενικό της Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί η διαδρομή που ακολούθησαν τα ναρκωτικά μέχρι να φτάσουν εκεί αλλά και τον ιδιοκτήτη τους.

Δείτε τις φωτογραφίες: epis_B

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
epis_A
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.