ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έξι άτομα συνελήφθησαν καθώς κυκλοφορούσαν οπλισμένοι

Έξι άτομα συνελήφθησαν καθώς κυκλοφορούσαν οπλισμένοι

Έξι άτομα συνελήφθησαν κατά την διάρκεια ελέγχων που διεξήγαγαν οι αστυνομικές αρχές στην Ζάκυνθο αλλά και στην Κέρκυρα. Τρεις από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες και οι άλλοι τρεις αλλοδαποί.

Στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 41χρονος Βούλγαρος με ένα μεταλλικο κλομπ, δυο Έλληνες ηλικίας 42 και 21 χρόνων που είχαν στην κατοχή τους ένα αναισθητικό σπρέι και ένας 35χρονος Αλβανός με έναν σουγιά και μία σιδερογροθιά και στην πόλη της Ζακύνθου ένας 22χρονος Αλβανός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας σουγιάς. Και στην βόρεια Κέρκυρα συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 40χρονος Έλληνας που είχε πάνω του σουγιά. Όλοι παραπέμφθηκαν στους εισαγγελείς Πρωτοδικών Ζακύνθου και Κέρκυρας κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 28χρονου Έλληνα και ανακάλυψαν ένα πιστόλι με δυο γεμιστήρες που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς την σχετική άδεια κατοχής. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.