ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές

Άγνωστοι διαρρήκτες άφησαν πίσω τους ένα πραγματικά «βομβαρδισμένο» τοπίο, καθως εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού, παραβιάζοντας μια σιδερένια πόρτα στο πίσω μέρος του η οποία οδηγεί στο κλιμακοστάσιο.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες έκαναν άνω κάτω το σαλέ και το κατάστημα με τα είδη χιονοδρομίας, από το οποίο άρπαξαν είδη μεγάλης αξίας, μεταξύ των οποίων ρούχα, παπούτσια και διάφορα άλλα αντικείμενα εξοπλισμού για τον χειμερινό αθλητισμό, ενώ έσπασαν και άδειασαν τις ταμειακές μηχανές και κατέστρεψαν τους υπολογιστές και τα ράφια πετώντας τα στο δάπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η λεηλασία έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του κέντρου το πρωί της περασμένης Τρίτης και, όπως αναφέρουν τα Ερυτανικά νέα, ενημερώθηκε αμέσως η Ασφάλεια Καρπενησίου, άνδρες της οποίας έφτασαν μαζί με κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που πήρε αποτυπώματα. Η έρευνα για τον εντοπισμό των εισβολέων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.