ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξάνθη: Μεγάλη ποσότητα κλεμμένου καπνού και ναρκωτικών έκρυβε στο σπίτι του 49χρονος

Ξάνθη: Μεγάλη ποσότητα κλεμμένου καπνού και ναρκωτικών έκρυβε στο σπίτι του 49χρονος

Πουλώντας ναρκωτικά αλλά και καπνό που είχε κλέψει πρίν δασμολογηθεί πλούτιζε ένας 49χρονος Έλληνας, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή.

Τα εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,40 εκατοστών που καλλιεργούσε ο δράστης και η συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 107,9 γραμμαρίων που βρέθηκε στο σπίτι μαζί με 38 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού, δεν ήταν τα μόνα που ανακάλυψε ο σκύλος ανιχνευτής.

Όπως αποδείχθηκε, ο 49χρονος είχε κλέψει τον καπνό από τις εγκαταστάσεις ενός συνεταιρισμού στην πόλη της Ξάνθης και είχε στήσει ολόκληρο… εργοστάσιο για την συσκευασία του! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 51 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 335,55 κιλών και τέσσερα δοχεία με αρωματικά καπνού! Ο δράστης είχε ακόμη 69 κενές νάιλον συσκευασίες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα κέρδη του από το παράνομο εμπόριο ήταν ιδιαίτερα πλούσια. Οι αστυνομικοί βρήκαν μετρητά ύψους 113.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 49χρονοςε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.