Κοζάνη: Κρύπτη με ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών αποκάλυψαν οι αρχές σε φορτηγό 42χρονου

Κοζάνη: Κρύπτη με ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών αποκάλυψαν οι αρχές σε φορτηγό 42χρονου

Ύποπτο για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών έκριναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 42χρονο Έλληνα κάτοικο Κοζάνης. Βλέποντας τον να φεύγει με το Δ.Χ. φορτηγό του, του έστησαν μπλόκο σε μια περιοχή έξω από την πόλη όπου τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα δεν άργησε να αποκαλύψει μια ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη μέσα στο όχημά του, όπου βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 54,5 γραμμαρίων. Ο οδηγός συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 230 ευρώ και ένα κινητό τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και η ηρωίνη και το αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.