ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εξιχνίασαν τον άγριο φόνο 24χρονου στα Πατήσια οι αρχές – Ζευγάρι Αλβανών οι δράστες

Εξιχνίασαν τον άγριο φόνο 24χρονου στα Πατήσια οι αρχές – Ζευγάρι Αλβανών οι δράστες

Το καταχθόνιο φονικό σχέδιο 23χρονης, στοίχισε την ζωή σε ένα 24χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός απο μαχαιριές στην άκρη του δρόμου στις 28 Μαΐου στα Πατήσια.

Δράστης της άγριας δολοφονίας είναι μια 23χρονη από την Αλβανία και ο 20χρονος ερωτικός της σύντροφος, επίσης αλβανικής καταγωγής, όπως άλλωστε και το θύμα της ανθρωποκτονίας.
Όπως αποκάλυψε η έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η 23χρονη είχε δεσμό με το θύμα, τον οποίο όμως διέκοψε όταν γνωρίστηκε με τον 20χρονο συμπατριώτη της.

Ο 24χρονος όμως δεν μπορούσε να δεχθεί την ερωτική απόρριψη, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να επιμένει, ζητώντας από την 23χρονη να τα ξαναβρούν.

Έπειτα από προηγούμενα επεισόδια, η 23χρονη αποφάσισε να βάλει στο θανάσιμο παιχνίδι και τον 20χρονο ερωτικό της σύντροφο, κλείνοντας ραντεβού θανάτου στον 24χρονο που την ενοχλούσε, έπειτα από τον χωρισμό τους.
Οι τρεις συναντήθηκαν βραδινές ώρες της 28ης Μαΐου σε δρόμο στα Πατήσια, με το πρόσχημα να συζητήσουν πως είναι δυνατόν να τα ξαναβρούν.
Ανυποψίαστος ο 24χρονος πήγε στο ραντεβού πιστεύοντας πως απλά θα συζητήσουν με την 23χρονη, με αποτέλεσμα η ίδια και ο σύντροφος της να τον αιφνιδιάσουν και να τον μαχαιρώσουν στην πλάτη και στο θώρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 24χρονη στην Αθήνα ενώ τον 20χρονο φίλο της τον βρήκαν στην Ύδρα που είχε πάει για δουλειά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.