ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αθίγγανος που είχε συλληφθεί για άσκοπους πυροβολισμούς το μοιραίο βράδυ στο Μενίδι

Αφέθηκε ελεύθερος ο Αθίγγανος που είχε συλληφθεί για άσκοπους πυροβολισμούς το μοιραίο βράδυ στο Μενίδι

Βγήκε ελεύθερος από την αίθουσα του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείο ο 23χρονος Ρομά από το Μενίδι, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που ο 11χρονος μαθητής έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του.

Το δικαστήριο, τελικά, έκανε δεκτό το αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του με αποτέλεσμα ο νεαρός κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορος του 23χρονου Γιάννης Γλύκας απέσυρε την αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου που είχε υποβάλλει λίγο πριν αποφασίσει για την αναστολή ή όχι της ποινής κάνοντας λόγο για απόφαση «μεροληψίας».

Ο συνήγορος, μάλιστα, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως «ήταν μια απόφαση κατά παραγγελία εξόντωσης» του κατηγορουμένου. Το τμήμα ανθρωποκτονιών, είπε, πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού. «Παραδέχτηκε, ενώ θα μπορούσε να το αρνηθεί αφού δε βρέθηκαν ούτε η καραμπίνα, ούτε σκάγια, ούτε κάλυκες και δεν τον είδε κανείς, ότι έριξε έναν- δυο πυροβολισμούς σε ένα γλέντι. Και γι’ αυτό τον τιμωρούν εξοντωτικά;» αναρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης ο κ. Γλύκας μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε: «Το αίτημα ήταν συγκεκριμένο, δεν συνδέετο με την κύρια πράξη. Υπό αυτές τις γαλήνιες σκέψεις ως πορευθούν και ως ζήσουν όλοι στην ίδια πόλη ειρηνικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.