Πρέβεζα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο σύζυγος που χτύπησε την γυναίκα του με σκεπάρνι στο κεφάλι

Πρέβεζα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο σύζυγος που χτύπησε την γυναίκα του με σκεπάρνι στο κεφάλι

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραυματισμός μιας 27χρονης γυναίκας, μανούλας ενός 3χρονου κοριτσιού η οποία βρέθηκε αναίσθητη, βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι από σκεπάρνι, μέσα στο σπίτι της στο χωριό Πέτρα Πρεβέζης.

Η αδερφή της σοκαρισμένη μεταβαίνει από την Αθήνα στα Γιάννενα, προκειμένου να είναι στο πλευρό της αδερφής της «Εγώ μένω στην Αθήνα και αυτή την στιγμή είμαι στο δρόμο. Πηγαίνω στα Γιάννενα . Δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι ταραγμένη και οδηγάω παράλληλα. Όταν θα φτάσω θα έχω μια πλήρη εικόνα και θα προσπαθήσω να μάθω και να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ποιος έκανε κάτι τέτοιο στην αδερφή μου και γιατί; Δεν το χωράει το μυαλό μου».

Έπειτα από ώρες που αναζητούνταν, ο σύζυγος της 27χρονης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της συζύγου του.
Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (13-06-2017) το μεσημέρι στην περιοχή της Πέτρας Πρέβεζας, 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.

Από την αρχή ο σύζυγος της 27χρονης θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος, αφού ο ίδιος μετά το περιστατικό ήταν άφαντος και οι αρχές του αστυνομικού τμήματος Φιλιππιάδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν έπειτα από πολύωρες έρευνες το μεσημέρι της Τρίτης.

Τραγική ειρωνεία, η 27χρονη, μόλις 21 ώρες πριν είχε αλλάξει την φωτογραφία του προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebookκαι είχε βάλλει μία μαζί με τον σύζυγό της. Λίγες ώρες αργότερα ήταν εκείνος που θα την τραυμάτιζε σοβαρά χτυπώντας της με ένα σκεπάρνι, με την ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο. Στην φωτογραφία το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το άσχημο παιχνίδι που επιφύλασσε η μοίρα στην 27χρονη με πρωταγωνιστή τον ίδιο της τον άντρα.

Το 3χρονο ανήλικο κοριτσάκι , τραγική φιγούρα της υπόθεσης, παρέλαβαν συγγενείς της 27χρονης.

Η 27χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα , διασωληνωμένη.
Τη νεαρή εντόπισε χθες τη νύχτα αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο. Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο 34χρονος σύζυγός της που συνελήφθη, πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο και ήταν έξω με αναστολή και περιοριστικούς όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.