ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λέσβος: Λιμενικό και FRONTEX μετέφεραν 103 παράνομους μετανάστες

Λέσβος: Λιμενικό και FRONTEX μετέφεραν 103 παράνομους μετανάστες

Στην μεταφορά στην Λέσβο 46 νέων παράνομων μεταναστών οι οποίοι είχαν εντοπιστεί ανοιχτά της νήσου προέβησαν άνδρες του λιμενικού την Τρίτη. Συγκεκριμένα, σκάφος εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μήθυμνας λέμβο η οποία είχε εισέλθει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα και αμέσως οι λιμενικοί ανέλαβαν επιτυχώς τη μεταφορά των αλλοδαπών στο Καβάκι Πέτρας.

Επίσης, στον εντοπισμό και στην μεταφορά 57 παράνομων μεταναστών προέβη και σκάφος της FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017» η οποία έχει ως στόχο την διεκπεραίωση αλλοδαπών από τις ακτές της Τουρκίας στις αντίστοιχες ελληνικές. .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, το σκάφος της FRONTEX εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή του Αεροδρομίου λέμβο και το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην μεταφορά των επιβαινόντων, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.