ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανοί μαχαιρώθηκαν στον Κάβο της Κέρκυρας

Βρετανοί μαχαιρώθηκαν στον Κάβο της Κέρκυρας

Για διακοπές είχαν έρθει στην περιοχή του Κάβου της Κέρκυρας δυο νεαροί Βρετανοί, αλλά μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους κατέληξαν ο ένας στο νοσοκομείο και ο άλλος στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Λευκιμμαίων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση που διενεργεί για την υπόθεση το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι δυο νεαροί τουρίστες καυγάδισαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ξαφνικά, ο 19χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 21χρονο ομοεθνή του, χτυπώντας τον με αυτό ξανά και ξανά.

Ο 21χρονος Βρετανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο 19χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοχρησία και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.