ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεγάλη επιχείρηση τις αστυνομίας για ναρκωτικά- Έγιναν εννέα συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση τις αστυνομίας για ναρκωτικά- Έγιναν εννέα συλλήψεις

Μεγάλη επιχείρηση σε πολλές περιοχές της Αττικής πραγματοποίησε η ελληνική αστυνομία, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

Συνολικά συνελήφθησαν εννέα άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Πιο συγκεκριμένα:
Στις 13 Ιουνίου, στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 58χρονος Έλληνας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.348 γραμμάρια κάνναβης, δύο φαρμακευτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας, πλήθος συσκευασίες επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ.

Στις 15 Ιουνίου, στο Περιστέρι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε Έλληνες, ηλικίας από 27 έως 53 ετών, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην ίδια περιοχή. Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο των δραστηριοτήτων τους και ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών τις μονοκατοικίες στην περιοχή, όπου και διέμεναν. Επιπλέον, συνελήφθησαν και δύο ακόμα Έλληνες, ηλικίας 19 και 23 ετών, για προμήθεια ναρκωτικών. Από τις κατ’ οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 γραμμάρια κάνναβης, τρία φαρμακευτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 848 ευρώ.

Στις 16 Ιουνίου, στην περιοχή της Αυλίζας Αχαρνών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, τρείς Έλληνες, δύο άνδρες ηλικίας 18 και 21ετών και μία 76χρονη γυναίκα, οι οποίοι απέκρυπταν εντός οικίας στην ίδια περιοχή ποσότητες ηρωίνης, με σκοπό την διακίνηση. Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 53,2 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, 54 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μία ζυγαριά ακριβείας καθώς και πλήθος από συσκευασίες ηρωίνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.