ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αιτωλικό: Σύλληψη τριών ανηλίκων για διάρρηξη

Αιτωλικό: Σύλληψη τριών ανηλίκων για διάρρηξη

Εκτός από τους δυο ανήλικους που συνελήφθησαν για την διάρρηξη της κατοικίας του στο Αιτωλικό, ο 49χρονος ιδιοκτήτης κατηγόρησε έναν ακόμη συνομήλικό τους που προσήχθη στο τμήμα. Αν και δεν προέκυψε συμμετοχή του στην κλοπή, συνελήφθη και αυτός γιατί άσκησε βία στον 49χρονο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 16χρονος βγήκε εκτός εαυτού και, πριν επέμβουν οι αστυνομικοί, χτύπησε το θύμα της διάρρηξης, ενώ ταυτόχρονα τον έβριζε και τον απειλούσε. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου μαζί με τους άλλους δύο 16χρονους που είχαν παραβιάσει την μπαλκονόπορτα του σπιτιού και είχαν κλέψει μία τηλεόραση, ένα φορητό υπολογιστή και κοσμήματα μικρής αξίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.