Λάρισα: Απατεώνας δανείστηκε 20.000 ευρώ και «ξεπλήρωνε» με πλαστά 50αρικα

Λάρισα: Απατεώνας δανείστηκε 20.000 ευρώ και «ξεπλήρωνε» με πλαστά 50αρικα

Τρόπο να αποπληρώσει το σεβαστό ποσό που είχε πάρει σε δόσεις ως δανεικά πληρώνοντας την δανείστριά του με πλαστά χαρτονομίσματα βρήκε ένας νεαρός παραχαράκτης στη Λάρισα! Όμως, η κομπίνα του αποκαλύφθηκε αμέσως και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο 26χρονος Έλληνας είχε πάρει συνολικά 20.000 ευρώ από μια 38χρονη στο διάστημα από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο του 2016, με την υπόσχεση ότι θα της τα επέστρεφε τμηματικά. Μετά από πιέσεις της γυναίκας, που ζητούσε πίσω το μεγάλο ποσό, ο νεαρός της έκλεισε ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης για να της δώσει… 20 ευρώ! Όμως, επικαλέστηκε ότι δεν είχε ψιλά και της έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, παίρνοντας τα ρέστα από την 38χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν έφυγε, η γυναίκα διαπίστωσε ότι το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις. Ο 26χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας να οδηγεί το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, ακινητοποιήθηκε και κατά την έρευνα βρέθηκαν μέσα στο όχημα επτά πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τα 30 ευρώ που είχε πάρει ως ρέστα από τη 38χρονη. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.