ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Οδηγός νταλίκας συνελήφθη για παράνομη διακίνηση τσιγάρων

Πάτρα: Οδηγός νταλίκας συνελήφθη για παράνομη διακίνηση τσιγάρων

Να προσθέσει «μαύρα» κέρδη στην αμοιβή του διακινώντας τα τσιγάρα που είχε κρυμμένα στην καμπίνα του τράκτορα της νταλίκας του, φιλοδοξούσε ο 52χρονος αλλοδαπός οδηγός που έφτασε στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νέου λιμένα της Πάτρας.

Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού που έκαναν λεπτομερή έλεγχο στο φορτηγό και το επικαθήμενο, κατάφεραν να ανακαλύψουν τις 45 κούτες με τα 450 πακέτα διαφόρων εταιρειών για τα οποία δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά. Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Στο μεταξύ, μαζί με το λαθραίο εμπόρευμα, κατασχέθηκε και η νταλίκα που οδηγούσε.

*** Στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας ένας 31χρονος Πακιστανός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν δυο κιλά και 350 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού 400 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Όλα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ ο 31χρονος που βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και σε βάρος του ισχύει μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, του τοπικού τμήματος και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, συνελήφθη μια 53χρονη Ελληνίδα όταν στο σπίτι της βρέθηκαν 503 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Ο λαθραίος καπνός εστάλη στο Τελωνείο Ρεθύμνου και η κάτοχός του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.